сряда, 2 март 2016 г.

Сава - сърцето на война (2016)



Savva - Heart of the Warrior / Сава - сърцето на война (2016)




Сава - сърцето на война е нов пълнометражен 3D анимационен филм от Русия, който ще се гледа с интерес от цялото семейство. Той ще ни потопи в една цветна приказка с много приключения и положителни емоции.

В филма се разказва за жителите на едно спокойно живеещо село, в което живее малкото момченце – Сава, заедно с неговата майка. Всички живеят в мир и хармония, докато един ден зли маймуни нападат селото, пленяват всички жители и от спокойния живот не остава и спомен. Единствен от цялото село, малкия Сава успява да избяга от тяхното пленничество, като обещава на майка си и на жителите на селото, че ще намери начин да ги спаси от тиранията на злите животни. Сава тръгва из голямата гора, изпълнен с надежда, която не го разочарова. В гората среща вълкът Анга, розовото зверче Пусик и Полубарон Фафъл. Те се се впуснат в опасни и вълнуващи приключения, за да спасят селото на Сава.



Търсени думи: Сава - сърцето на война Bg Audio, Сава - сърцето на война - 3D, Savva. Heart of the Warrior Sub, Savva. Heart of the Warrior online

Няма коментари:

Публикуване на коментар